ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΙΔΙΣΜΕ: Παρουσιάσεις μηνός Αυγούστου




Αγαπητοί μας φίλοι,

Καλό Μήνα!

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών παρουσιάζει:

 Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 και ώρα 09:30 το ιστορικό ντοκιμαντέρ :"Τένεδος:της μνήμης και της λήθης" σε σκηνοθεσία Ειρήνης Σαρίογλου - Πάνου Αγγελόπουλου και πρωτότυπη μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη στην Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Την περίοδο 23-30 Αυγούστου 2020 το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα».

Παρακάτω θα βρείτε το επίσημο πρόγραμμα του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου:


Προσφορά Αυγούστου

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας για τις εκδόσεις του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών. Από σήμερα, ξανά στη διάθεσή σας, το κάτωθι βιβλίο, ντοκιμαντέρ και μουσικό CD του Καστελλορίζου που είχαν εξαντληθεί και επανακυκλοφορούν:

1) Στην Άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο, 1890- 1948. Ένα ιστορικό λεύκωμα με την ιστορία του Καστελλορίζου. Παραστατική αφήγηση, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σχόλια, της πολυτάραχης ιστορίας και του πολιτισμού του Καστελλορίζου, από το 1890 ως το 1948.


2) Στην Άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο. DVD & CD. Το πολυβραβευμένο ιστορικό ντοκιμαντέρ - αναδρομή στην πολυτάραχη ιστορία της μικρής νησιωτικής κοινότητας του ακριτικού Καστελλορίζου, της αρχαίας Μεγίστης, που αποτυπώνει τα βασικά ιστορικά γεγονότα από τα μέσα του δεκάτου ενάτου αιώνα μέχρι σήμερα και τα ομώνυμα soundtracks. Το αφιέρωμα αυτό αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του νησιού, καθώς προσπαθεί να αναδείξει τη σπουδαία πολιτισμική, ιστορική και οικονομική κληρονομιά των Καστελλοριζιών.

Τιμή πακέτου 15 ευρώ + έξοδα αποστολής (βιβλίο, DVD, CD)

Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.)
Μπουμπουλίνας 1
Αττική, 153 51
T: (+30) 210.6669140
E: info@idisme.gr
Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα idisme.gr με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
Για τη διαγραφή σας πατήστε ε
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου