ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΕΥΑΝ: Ενάμιση μήνα πάει το νερό στο... ρέμα!



Εκεί στα Φραγγέικα, στον Άνω Πλατανίτη, εδώ κι ενάμιση περίπου Μήνα οι κάτοικοι λένε το "νερό... νεράκι" ενώ βλέπουν το "πολύτιμο" νερό της ΔΕΥΑΝ να οδεύει προς το παρακείμενο... ρέμα!


Τι έχει συμβεί;
Έσπασε η σωλήνα και η Υπηρεσία - Δημοτική Επιχείρηση δεν "διαθέτει" το ανάλογο προσωπικό και την ανάλογη... "ευαισθησία" να την επισκευάσει!!
Για να είμαστε ειλικρινείς, στον τόπο, πήγε κάποιο συνεργείο, έκανε μια "προσπάθεια" …. χάλασε και τον χωματόδρομο αλλά, μετα από λίγες 10 μ. πιο εκεί η σωλήνα ξανάσπασε!
Η επίσημη δικαιολογία της ΔΕΥΑΝ είναι ότι: "Έχουμε και αλλού βλάβες"!
Καταλάβατε; Εδώ και ενάμιση μήνα ιεραρχούν τις βλάβες και αφήνουν τον κόσμο "άπλυτο" με παράλληλη απώλεια νερού και επικίνδυνη διέλευση οχημάτων!


Κατά μία πληροφορία μας, έγκυρη όπως πάντα, το συγκεκριμένο κομμάτι του δικτύου, κατασκευάστηκε με έξοδα ιδιώτη, ιδιοκτήτη παρακείμενου κτήματος   και Αιρετού δημ. Συμβούλου και η ΔΕΥΑΝ μέσω αυτού του δικτύου παραχώρησε νερό σε νέους.... πελάτες της (επ'  αμοιβή βέβαια) αλλά όταν ήρθε η ώρα να προσφέρει τις υπηρεσίες της... κωφεύει!

Φυσικά, είναι απορίας άξιο πως και δεν εισακούγεται ο προαναφερόμενος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος έχει άμεσο … συμφέρον και δεν επαναστατούν και οι άλλοι δ.σ. της ιδίας δημοτικής παράταξης οι οποίοι (σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα) επισκέπτονται συχνά - πυκνά το κτήμα του! 

Βέβαια, πάντα με τα συνήθη τεκταινόμενα στο δήμο μας, είναι και ένας τρόπος "να εκτεθεί η πλειοψηφούσα" Παράταξη, ανεξάρτητα αν .... συγκυβερνούν!


Το "αυτοσχέδιο έργο" που βλέπετε στη φωτό, έγινε για να προστατευτεί κατά κάποιο τρόπο το χωμάτινο οδόστρωμα, ανεξάρτητα αν έχει πετύχει του σκοπού του...




Τελικά, πότε θα δει "άσπρη μέρα" αυτός ο τόπος;
Ποιος θα ενδιαφερθεί πραγματικά και όχι με.... φανφάρες; 
Βρε....  Κανένας καλός;
Βρε κανένας πατριώτης;
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια: