ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΛΤΝ: Παράταση "αδειοδότησης" για το... "Μπαστούνι";


Έγκυρη πληροφορία αναφέρει πως η Αρχαιολογική Υπηρεσία, μετά από σύμφωνη γνώμη των Υπουργείων Πολιτισμού και Εμπορικής Ναυτιλίας, παρέτεινε τον χρόνο παραμονής της πλωτής εξέδρας (μπαστουνιού) στην Είσοδο του λιμανιού για έναν ακόμα χρόνο με προοπτική και πάλι της ανανέωσής της!

Να θυμίσουμε ότι η πλωτή εξέδρα που στοίχισε στο ΔΛΤΝ (ανεξάρτητα από ότι διαδίδεται) περισσότερα από 100 χιλ ευρώ. είχε αδειοδοτηθεί για συγκεκριμένο χρόνο με την υποχρέωση μετά να απομακρυνθεί χωρίς αυτό όμως αυτό να συμβεί με αποτέλεσμα να επιβληθούν κατά καιρούς από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου στο ΔΛΤΝ  διάφορα πρόστιμα το τελευταίο των οποίων ήταν εξωφρενικό της τάξεως των 8.100 ευρώ, το οποίο αναμένεται μετά την ανανέωση της Αδείας να ακυρωθεί!

Πιστεύουμε ότι η ανανέωση της αδειοδότησης ήταν μια δύσκολη υπόθεση πολιτικής απόφασης από την οποία δόθηκε λύση  αφού υπήρχε κίνδυνος να υποστεί ζημιές το μπαστούνι από  την μετακίνησή του σε αποθήκη πέραν των τεραστίων εξόδων που θα επιβάρυνε το ΔΛΤΝ....

Για περισσότερα θα επανέλθουμε έχοντας στα χέρια μας την σχετική Ανανέωση της Αδειοδότησης... 
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου