ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης στην πλατεία Στάικου


 Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή της πλατείας Στάικου.  Πρόκειται για ένα έργο που κατασκευάζει η ΔΕΥΑΝ και προβλέπει την επέκταση του δικτύου κατά 200 μέτρα και τη σύνδεση συνολικά 60 ιδιοκτησιών με αυτό.

 

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε το 2023 και η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους της ΔΕΥΑΝ.  Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ.Ζαχαρίας Χοχτούλας και ο Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ.Θανάσης Κούκουνας.

 

Όπως σημείωσε ο κ.Βασίλης Γκίζας «ανταποκριθήκαμε σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της πλατείας Στάικου, η οποία είναι μία ιδιαιτέρως δυναμική και αναπτυσσόμενη περιοχή της Ναυπάκτου.  Στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση των γειτονιών μας με υποδομές που έχουν περιβαλλοντικό πρόσημο».

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου