ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιώργου Κοτρώνη, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

 

«ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ ΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ»

 

 

Ο Γιώργος Κοτρώνης δήλωσε σχετικά: «Την τελευταία τετραετία, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα, προωθήσαμε το σημαντικότερο, θεωρώ, έργο υποδομής για την περιοχή μας, την παράκαμψη της Καστρόπολης.  Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση των μελετών και, στο εξής, σκοπός μας είναι η ολοκλήρωση αυτών προκειμένου να λάβουμε τη χρηματοδότηση που θα αλλάξει και θα καθορίσει το μέλλον της πόλης μας.

 

Εξίσου σημαντική δουλειά έγινε και στην προετοιμασία της διακήρυξης για την παραχώρηση του «Ξενία» σε ιδιώτες, ώστε να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, όπως επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, αλλά και όπως ήταν η βούληση του ίδιου του δωρητή.

 

Τέλος, εστιάζοντας στην ανάπτυξη, ως Αιτωλική Αναπτυξιακή συνεργαστήκαμε με τον Δήμο Ναυπακτίας ώστε με τη φιλοξενία 14 δημοσιογράφων να προωθήσουμε το τουριστικό προϊόν της Ναυπακτίας. Παράλληλα, πραγματοποιήσαμε μελέτη τουριστικής ανάπτυξης για τον Δήμο μας.

 

Με τον Βασίλη Γκίζα θέσαμε και συνεχίζουμε να θέτουμε στόχους για τη Ναυπακτία της επόμενης ημέρας.  Έχουμε οραματιστεί και ήδη σχεδιάζουμε τη δημιουργία ενός πολιτιστικού πυρήνα στο κέντρο της Ναυπάκτου με τη δημιουργία Μουσείου και Ανοικτού Θεάτρου στις παρυφές του Κάστρου.  Οι κοινές μας αυτές υψηλές στοχεύσεις, που θα αναβαθμίζουν αισθητά τον τόπο μας, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές στηρίζοντάς τον ώστε να είναι και πάλι Δήμαρχος».

 

 

 

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Κοτρώνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 αλλά από μικρός ήρθε στην Ναύπακτο, τον τόπο καταγωγής των γονιών του.  Τελειώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, αφοσιώθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, όπου και παρέμεινε τα επόμενα 27 χρόνια.  Από τον Σεπτέμβριο του 2012 και για 6 χρόνια διοίκηση την οικογενειακή εταιρεία.  Την περίοδο αυτή διπλασιάστηκε ο κύκλος εργασιών και οι εργαζόμενοί της, ενώ παράλληλα ισχυροποιήθηκε ακόμη περισσότερο η οικονομική της θέση. 

Από το 2005 έως το 2006, ασχολήθηκε με την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου και διετέλεσε εθελοντής πρόεδρος όταν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  Από το 2011 μέχρι το 2015, υπήρξε εθελοντής Πρόεδρος στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου.

Τα τελευταία 12 χρόνια συμμετέχει στη διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων στο Φετιχιέ Τζαμί στην Ναύπακτο, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και τον Δήμο Ναυπακτίας.  Παράλληλα υποστηρίζει πολλές δράσεις πολιτισμικού ή αθλητικού χαρακτήρα. 

Το 2018 αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική πορεία και ανέλαβε το ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσαν τα παιδιά του.  Εκείνη την εποχή, οι μαθητές του σχολείο ήταν 280, ενώ σήμερα πλησιάζουν τους 400.  Τα «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη» απασχολούν σήμερα 80 εργαζόμενους.  Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την επαγγελματική του πορεία, είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ναυπακτίας, καθώς και Πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής.  Μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας εργάζεται πάνω στον σχεδιασμό παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο. Είναι εκπρόσωπος του Δήμου Ναυπακτίας στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, έχει διατελέσει πρόεδρος σε αθλητικά σωματεία και έχει συμβάλει στη διοργάνωση εικαστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.  Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Αθανασιάδη-Νόβα.  Παράλληλα έχει συμβάλει στην έκδοση βιβλίων και λευκωμάτων.

Με τη σύζυγό του Νεκταρία έχουν τρία παιδιά.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου