ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ


 Όταν σύσσωμη η κοινωνία βοά για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τον κρυπτόμενο υποψήφιο δήμαρχο και τα πρωτοπαλίκαρά του προκειμένου να «πείσουν» για τις «ιδέες» της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», χρειάζεται πραγματικά απύθμενο θράσος να κάνεις λόγο για εξαγορές συνειδήσεων μέσω προσλήψεων με προϋποθέσεις και κριτήρια που ορίζει ο ΟΑΕΔ.

Σε ό,τι αφορά στον προσχηματικό λόγο που χρησιμοποιούν για να αποφύγουν και πάλι τον δημόσιο διάλογο, προς ενημέρωση της κοινωνίας και μόνο, επισημαίνουμε ότι, τα θέματα των προσλήψεων αφορούν στις ετήσιες προσλήψεις σχολικών καθαριστριών με την εγκριτική απόφαση του υπουργείου και τα αποτέλεσμα αυτών να μας έχουν κοινοποιηθεί στις 22.7.2023.

Εάν η πρόταση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας είναι να προσλάβουμε τις σχολικές καθαρίστριες μετά τη 15η Οκτωβρίου 2023, ας τη θέσουν επίσημα.

 

Απορούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να κρύβετε τον επικεφαλής σας από τη δημόσια πολιτική συζήτηση και τα σοβαρά θέματα αυτής.

Κάντε υπομονή, λίγο έμεινε. 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου