ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» η Αγγελική Κόγγου


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Αγγελικής Κόγγου πολιτικού μηχανικού, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Ναυπάκτου.

 

 

 

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ»

 

Η Αγγελική Κόγγου δήλωσε σχετικά: «Είμαι δίπλα στο σημερινό Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα και στο συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», γιατί έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη Δημάρχου.  Όραμα, εργατικότητα, εντιμότητα, οργανωτικότητα, μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα και φυσικά την απαράμιλλη φυσική του ευγένεια και ευπρέπεια.

 

Απευθύνομαι στους συμπολίτες μου, ώστε να με τιμήσουν με την ψήφο τους, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Επίσης, έχω μάθει να μιλώ καθαρά και έχω γνώσεις για να προσφέρω, έτσι ώστε να Ναυπακτία να πάει μπροστά».

 

 

 

Βιογραφικό

 

Η Αγγελική Κόγγου γεννήθηκε στην Ναύπακτο.  Είναι παντρεμένη με τον Διονύση Παλαιοθόδωρο και είναι μητέρα ενός αγοριού, του Νίκου Παλαιοθόδωρου, οικονομολόγου, ο οποίος παράλληλα διατηρεί και φαρμακείο στην Αθήνα.

 

Σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ στην Πάτρα, Τμήμα Έργων Υποδομής.  Το 1990 άνοιξε Τεχνικό Γραφείο στην ίδια πόλη, το οποίο το λειτούργησε για περισσότερα από 25 χρόνια, ενώ εξέδωσε βιβλίο με τίτλο «Υπολογισμός πάχους οδοστρώματος».

 

Στη συνέχεια, εργάστηκε περιοδικά στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και του Δήμου Ναυπακτίας, αλλά και στη ΔΕΥΑ Πάτρας.

 

Από το 2015 και μετά κατοικεί μόνιμα στη Μαμουλάδα Ναυπακτίας, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και συμμετέχει εθελοντικά σε διάφορες κοινωνικές δράσεις της Ναυπάκτου.  Επίσης, ήταν και είναι εκλεγμένο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαμουλάδας, καθώς επίσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου