ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Γιώργος Παπαϊωάννου

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα ως δημοτικού συμβούλου του Γιώργου Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικού και Υποδιευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.

 

 

 

«Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ»

 

Η Γιώργος Παπαϊωάννου δήλωσε σχετικά: «Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Βασίλη Γκίζα να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές καθότι πιστεύω ότι ο ίδιος αποτελεί εγγύηση για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας που καταγράφει ο τόπος μας τα τελευταία 4 χρόνια

Έργα υποδομής που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας, βλέπουμε πλέον, όχι μόνο να σχεδιάζονται, αλλά και να υλοποιούνται.  Ταυτόχρονα, ο Βασίλης Γκίζας έχει θέσει από την πρώτη στιγμή σε προτεραιότητα την εξωστρέφεια και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ναυπακτίας.  Το γεγονός αυτό έχει ήδη αποφέρει σημαντικούς καρπούς στην τοπική οικονομία σε όλα τα επίπεδα.

Είμαι κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Βασίλη Γκίζα γιατί διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος».

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Είναι γιός του Εμμανουήλ Παπαϊωάννου και της Ελένης Κολοβού, με καταγωγή από τον Πλάτανο και την Ρίζα (Κολοβέικα) Ναυπακτίας.

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σπουδές στην Εκπαίδευση» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

 

Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει επιτυχώς μια σειρά Προγραμμάτων Επιμόρφωσης όπως το Πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Πρόγραμμα «Ψυχολογία για όλους» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και έχει λάβει Πιστοποίηση Β1 Επιπέδου ΤΠΕ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επίσης είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού ECDL και γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας σε επίπεδο Β2.

 

Από το 1999 υπηρετεί σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από το 2019 είναι Υποδιευθυντής στο 2Ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου.

 

Είναι παντρεμένος από το 2006 με την Ευαγγελία Μανδαλοπούλου και έχει δύο παιδιά, την Εμμανουέλα και το Μιχάλη.

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου