ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Με τη «Συνεργασία Πολιτών» η Πολυτίμη Σαλτού-Ντάλη

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Πολυτίμης Σαλτού-Ντάλη, συνταξιούχου δασκάλας-παιδαγωγού και Προέδρου ΚΑΠΗ Ναυπακτίας, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

 

«Στο πρόσωπο του Βασίλη Γκίζα αναγνωρίζω τον δυναμισμό, την ευελιξία και την εντιμότητα»

 

Η Πολυτίμη Σαλτού-Ντάλη δήλωσε σχετικά: «Αποφάσισα να συμπορευτώ με τη δημοτική παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και των επικεφαλής Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα, επειδή αναγνωρίζω στο πρόσωπό του τον δυναμισμό, την ευελιξία, την εντιμότητα και την ικανότητα σύνθεσης αντίθετων απόψεων και τάσεων.  Ο Βασίλης Γκίζας μπορεί να ακούει τις αντίθετες απόψεις, να τις αξιολογεί και να τις συνθέτει για να πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είμαι συνταξιούχος δασκάλα-παιδαγωγός και έχω εργαστεί επί 32 χρόνια σε διάφορα Σχολεία της Ναυπακτίας, οπότε γνωρίζω πολύ καλά τον παιδαγωγικό και ανθρωπιστικό ρόλο που παίζει η προσωπικότητα καθενός που κατέχει ηγετική θέση στην κοινωνία.  Νοιάζομαι και ανησυχώ για τις προοπτικές της ζωής στον τόπο μου.  Την τελευταία τετραετία, ως Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ναυπακτίας, ασχολούμαι με την τρίτη ηλικία, η οποία θεωρώ ότι είναι φορέας και βάση παράδοσης και πολιτισμού για τον τόπο μας. 

Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον τόπο μας να προοδεύσει!»

 

 

Βιογραφικό


Η Πολυτίμη Σαλτού-Ντάλη είναι συνταξιούχος διασκάλα-παιδαγωγός και έχει εργαστεί επί 32 χρόνια σε διάφορα σχολεία της Ναυπακτίας.  Με τον σύζυγό της Νίκο Ντάλη έχουν 5 παιδιά, τον Δημήτρη οικονομολόγο Πολεμικού Ναυτικού, τον Σωτήρη οικονομολόγο Πολεμικής Αεροπορίας, τον Γιώργο πτυχιούχο Σχολής Καλών Τεχνών, την Κατερίνα και τη Λένα νηπιαγωγούς. 

 

Είναι Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ναυπακτίας τα τελευταία 4 χρόνια και έχει ασχοληθεί με τα κοινά και σε άλλες φάσεις της ζωής της. 

 

Έχει διατελέσει μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μηλιάς Ναυπακτίας στον Δήμο Πυλήνης και για μία τετραετία μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ναυπακτίας. 

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου