ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"Ελλάς Σουδάν", η αφρικανική ομάδα με την ελληνική σημαία που συμμετέχει στο Αραβικό Κύπελλο Συλλόγων

 


Ονομάζεται The Greek Club of Khartoum, έχει την έδρα του στην πρωτεύουσα του Σουδάν και ως σύλλογος συμμετέχει αυτές τις ημέρες στο Αραβικό Κύπελλο Συλλόγων.

Η Ελλάς Σουδάν (Greek Sporting) είναι μια ιδιαίτερη ομάδα μπάσκετ, γύρισε μετά από πολλές δεκαετίες στην Arab League, συνοδεύεται από τον Αρχιεπίσκοπο Σάββα και φέρει δύο σημαίες. Την ελληνική στα δεξιά και εκείνη του Σουδάν στα αριστερά!

Η ελληνική κοινότητα της χώρας δεν ξεπερνάει τα 150 άτομα, σύμφωνα με την επίσημη απογραφή της το 2015, ωστόσο έχει δυναμική παρουσία στην χώρα και πρόσφατα υποστήριξε το κράτος με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Οι "Σπαρτιάτες" της Ελλάς Σουδάν έφτασε την Τρίτη (28/9) στην Αίγυπτο, έδωσε την Τετάρτη (29/9) τον πρώτο της αγώνα και παρά την βαριά ήττα από την Ζάχρα της Τυνησίας (112-36), απόλαυσε τη συμμετοχή και την εμπειρία στον απόλυτο βαθμό. Η διοργάνωση ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο Burj Al Arab Hall.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου