ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανδρ. Κοτσανάς: ΠΑΡΤΥ με "χρυσοπληρωμένες" καρδιές στον Δήμο Ναυπακτίας

 


Οικονομικό "Σκάνδαλο"  στον Δήμο Ναυπακτίας αλιεύσαμε από τον προφίλ του δ.σ. Ανδρέα Κοτσανά στο Facebook ανάλογο με εκείνα που φέραμε στο φως επί θητείας της προηγούνης δημ. Αρχής....
Μιλάμε για τις Παιδικές χαρές των 25.000 ευρώ εκάστη, αν θυμάστε, (σύνολο σχεδόν 600 χιλιάδων), των στεγάστρων στις Στάσεις των λεωφορείων, της ΝΟΣΤΟΣ κλπ

Βέβαια, σ'  αυτές τις περιπτώσεις, υπήρχε άλλη δημοτική Αρχή στην οποία συμμετείχε και ο κ. Κοτσανάς ως αντιδήμαρχος και φυσικό ήταν τότε, να μην... ομιλεί!

Σήμερα όμως και με την ιδιότητα του δ.σ. της Αντιπολίτευσης, τα πράγματα έχουν αλλάξει και εκτελώντας τα καθήκοντά του με υπευθυνότητα, βγάζει στη δημοσιότητα ότι υποπίπτει στην αντίληψή του...
Έτσι και σήμερα έχουμε ένα νέο "σκάνδαλο" με την ανάθεση έργου τοποθέτησης  μεταλλικών κατασκευών σε σχήμα καρδιάς για την συλλογή πλαστικών καπακιών!
Μάλιστα συγκρίνει τις τιμές αποδεδειγμένα, με αυτές αλλου δήμου και συγκεκριμένα του Δήμου Σιθωνίας....  
Η κάθε "καρδιά" στον Δήμος Ναυπακτίας στοίχισε 1000 ευρώ ενώ στον Δήμο Σιθωνίας.....   250 ευρώ!

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Κοτσανά μαζί με τα σχετικά έγγραφα και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.....

Ωστόσο πολύ θα θέλαμε να μας πληροφορήσει ο Δήμος και ο Σύνδεσμος ΧΥΤΑ  τους εκτιμητές και με τι... "ΚΑΡΔΙΑ" εκτίμησαν τις μεταλλικές καρδιές....


ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…‼️
“Χρυσοπληρωμένες” οι καρδιές❤️στον Δήμο Ναυπακτίας από τον σύνδεσμο ΧΥΤΑ Ναυπάκτου!!!

☑️ Είκοσι μεταλλικές κατασκευές για τη συλλογή πλαστικών καπακιών στον Δήμο Ναυπακτίας κόστισαν 19.872€, τουτέστιν 1000€ η κάθε μια, τη στιγμή που στον Δήμο Σιθωνίας οι πέντε ίδιες μεταλλικές κατασκευές κόστισαν 1250€ μαζί με την τοποθέτηση ήτοι 250€ η κάθε μια!!!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό!
Για την ετήσια συλλογή των καπακιών από τα 20 σημεία που βρίσκονται οι μεταλλικές κατασκευές έκαναν απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη ποσό της τάξεως των 10.000€!!!

Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Δήμο Ναυπακτίας!!!

✔️ ΥΓ.Αξιοσημείωτο είναι οτι η εταιρεία από το Αγρίνιο που έφτιαξε τις μεταλλικές κατασκευές έχει πάρει στο τελευταίο εξάμηνο από τον σύνδεσμο στερεών αποβλήτων αναθέσεις 55.000€ για αποκατάσταση και διευθέτηση ομβρίων στον ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας!!!





Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου