ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Νοτοπούλου... μίλησε: "Δεν υπάρχει σχέδιο και βούληση για στήριξη του τουρισμού"

Αιτιάσεις για χαμηλή στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων του τουρισμού απευθύνει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Νοτοπούλου. Σημειώνει ότι ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ δεσμεύτηκε πως το 20% του Σχεδίου Ανάκαμψης θα κατευθυνθεί για την στήριξη του τουρισμού, αλλά η ελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί. 
 Στην ανακοίνωση της αναφέρει, ότι το Υπουργείο Τουρισμού, δια της απραξίας του κ. Θεοχάρη και δια της κυνικής παραδοχής του κ.Λούλη πως «  τ  ο κράτος δεν είναι ασφαλιστική να αποζημιώνει εργαζόμενους και επιχειρήσεις», αποδεικνύει πως δεν έχει σχέδιο και βούληση να σώσει τη δύναμη της εθνικής μας οικονομίας, τον τουρισμό. 
 Τη στιγμή που ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ δεσμεύτηκε πως το 20% του Σχεδίου Ανάκαμψης της ΕΕ από την πανδημία θα κατευθυνθεί για την στήριξη του τουρισμού, η ελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί επιδεικτικά για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον τουρισμό που ήδη αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. 
 Ο Πρωθυπουργός οφείλει να στηρίξει τις τουριστικές επιχειρήσεις και να μην τις αφήσει βορά στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένοι να προστατεύσουν τους εργαζόμενους στον τουρισμό αλλά και τους κατοίκους των τουριστικών περιοχών που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται. 
 Ο κ. Μητσοτάκης έστω και την ύστατη στιγμή πρέπει να πάρει πίσω την κατάπτυστη ΠΝΠ με τη σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση χωρίς όριο στο οικονομικό αντικείμενο στην Marketing Greece.Η προώθηση και η προβολή της χώρας δεν μπορεί να γίνεται ένα ακόμη «δωράκι» σε μια και μόνο ιδιωτική εταιρεία. 
 Ο Πρωθυπουργός ας πάψει να κρύβεται. Ο ελληνικός τουρισμός και η ελληνική οικονομία χρειάζονται σχέδιο προστασίας και ανάπτυξης. 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου