ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με άμμο "βούλωσαν" τις τρύπες της παραλιακής Παλαιοπαναγιάς


Μετά από τις "οπές" στον παραλιακό δρόμο της Παλαιοπαναγιάς που δημοσιεύσαμε και το δημοσίευμα στο Site του Δήμου Ναυπακτίας που έλεγε ότι "αποκαταστάθηκαν οι επικίνδυνες προαναφερόμενες λακκούβες με "δυναμικές" ενέργειες του κ. Δημάρχου και του αρμοδίου επι των Έργων Αντιδημάρχου" πιστέψαμε ότι πράγματι "ευαισθητοποιήθηκε" ο Δήμος  για το καλό των διερχόμενων δημοτών και επισκεπτών!
Φανταστήκαμε ότι έγινε "Έργο" ουσιαστικό και Μελετημένο ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής διέλευσης των οχημάτων!


Εξάλλου δεν είχαμε λόγους να μην πιστέψουμε το "επίσημο" και ακριβοπληρωμένο Site του Δήμου...
Και λόγω των γνωστών "κυκλοφοριακών απαγορεύσεων" αμελήσαμε και εμείς να επισκεφτούμε τον τόπο των έργων με αποτέλεσμα να μας μείνουν οι εντυπώσεις του δημοτικού δημοσιεύματος όπως πιστεύουμε την ίδια εντύπωση αποκόμισαν και οι συνδημότες μας που δεν πέρασαν από την Παραλιακή Παλαιοπαναγιάς!



Μέχρι εκεί βέβαια, όλα καλά...
Όμως, συμπολίτης μας που περνά καθημερινά από το σημείο, παρατηρώντας 'την Πορεία του Μεγάλου Έργου" εξοργίστηκε με τον τρόπο κατασκευής του και μας τηλεφώνησε  βρίζοντας "Θεούς και δαίμονες" ! 
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ήταν ευγενικός προς εμάς αφού δεν μας πήρε η... "μπόρα"!



Ούτε λίγο ούτε πολύ ο καταγγέλλων μίλησε για "ανίδεους" ή "αδιάφορους" ή "καιροσκόπους"!
"Δεν θέλω να πιστέψω" μας είπε "Ότι οι άνθρωποι εκεί στα Γραφεία Τεχνικών Έργων του Δήμου είναι ανίδεοι... Ότι δεν ξέρουν ή δεν είδαν πως ο περισσότερος παραλιακός εκεί είναι "σουρωτήρι"! Ότι θέλει γερό μπάζωμα και όχι σκέτο άμμο!  Αυτοί τι κάνανε;... Ρίξανε μέσα το αμμοχάλικο που είχε βγάλει η θάλασσα..  άντε να φέρανε και λίγο από άλλο σημείο και … ικανοποιημένοι, έκαναν το σταυρό τους να μην ξαναβρέξει ή ο καιρός βγάλει τη θάλασσα πάλι .. έξω!.. Βέβαια δεν εισακούστηκαν οι προσευχές τους...   με αποτέλεσμα το αμμοχάλικο σιγά σιγά να... κάθεται χωρίς καν να χρειαστεί η βροχή"!   

Ο καταγγέλλων μας είπε και άλλα για άλλες λακκούβες του δρόμου για τις οποίες δεν ενδιαφέρθηκαν οι "αρμόδιοι"! 
Και κατέληξε :  "Δεν μπορούσαν να βάλουν στις λακκούβες πρώτα πέτρες … Να τις γεμίσουν και μετά να ρίξουν μέσα λίγο τσιμέντο; Ούτε ένα τσουβάλι δε θα χρειαζότανε!   Και μετά από πάνω λίγη άσφαλτο;...  Τώρα όπως είναι ο δρόμος με το αμμοχάλικο είναι μια μεγάλη... παγίδα για τα αυτοκίνητα!"\


Μείναμε άφωνοι με τα καταγγελλόμενα του συνομιλητή μας και του ζητήσαμε να μας στείλει φωτογραφίες!


Όμως ο συνομιλητής μας συνέχισε: Μίλησε για τη θάλασσα που "βγαίνει έξω στο σημείο αυτό" και για κάποιο 'εργο τύπου Κυματοθραύστη που χρειάζεται να γίνει έστω και με... βράχους!
"Βλέπετε στη φωτό τι γίνεται όταν έχει νοτιά δυνατό.... Όχι μόνο ο δρόμος γίνεται επικίνδυνος αλλά και οι παρακείμενες ιδιοκτησίες μετατρέπονται σε... λιμνοθάλασσα! Κάποιος θα πρέπει να τις προστατέψει! Και μετά από όλα αυτά οι Αρμόδιοι των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου έχουν την εντύπωση ότι βούλωσαν τις δύο λακκούβες και τελειώσανε; Θα κρατηθεί η άμμος που ρίξανε στο '"σουρωτήρι" του δρόμου ;;"!

Τα είπε όλα ο συνομιλητής μας και καταγγέλλων τον Δήμο για προχειρότητες... εντυπώσεων!

Εμείς δεν θα προσθέσουμε τίποτα παραπάνω... Ούτε θα αφαιρέσουμε....

Τα συμπεράσματα... Δικά σας


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου