Τραγελαφικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου και απίστευτοι διάλογοι μεταξύ του Δημάρχου κ.Σπύρου Κωνσταντάρα και του Βουλευτή και Αντιπροέδρου της Βουλής κ,Γιώργου Βαρεμένου.
Ο κ.Βαρεμένος δεν είναι η πρώτη φορά που παραβρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ως Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής, τόσο για δική του ενημέρωση όσο και για ενημέρωση των μελών του δημοτικού συμβουλίου για ζητήματα της περιοχής. Αυτή την φορά η παρουσία του όμως  είχε επεισοδιακή κατάληξη  και ακούστηκαν βαριές κουβέντες …Ο κ.Βαρεμένος στην προσπάθειά του να αναφερθεί σε ζητήματα που αφορούν την περιοχή αλλά και στη συμβολή του προέδρου της Δημοκρατίας σε ορισμένα εξ αυτών βρήκε αντιμέτωπο τον δήμαρχο, ο οποίος  ξεσπάθωσε εναντίον του λέγοντάς του ότι αποκαλύπτει συζητήσεις με τον Πρόεδρο και άλλα πολλά!!
“Τέτοιο ήθος και τέτοιο ύφος δεν έχω ξανασυναντήσει…βρίσκομαι μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό…τέτοια συμπεριφορά από θεσμικό παράγοντα δεν έχω ξανασυναντήσει” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρεμένος, απαντώντας στα περί Μαυρογιαλούρου του Δημάρχου.
AgrinioSite