ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Ε.Κ.Ν-Δ χαιρετίζει Απόφαση του δημ. Συμβουλίου










ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424






Ναύπακτος, 22 Αυγούστου 2018





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Επαναπρόσληψη των εργαζομένων στον ΧΥΤΑ Ναυπάκτου έπειτα από παρεμβάσεις του ΕΚΝΔ





     Το ΕΚΝΔ χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/8/2018 για  επαναπρόσληψη των  δύο  εργαζομένων στον ΧΥΤΑ Ναυπάκτου,  έπειτα από σχετική πρωτοβουλία  του ΕΚΝΔ και συνεργασία με εκπροσώπους της  τοπικής  αυτοδιοίκησης.

     Οι στοχευμένες παρεμβάσεις του ΕΚΝΔ έφεραν το θέμα σε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία των δύο εργαζομένων και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας. Κατόπιν των εξελίξεων αυτών, η νέα ανάδοχος εταιρία «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ» που διαχειρίζεται το ΧΥΤΑ Ναυπάκτου  οφείλει άμεσα να προχωρήσει  στην επαναπρόσληψη των δύο εργαζομένων.

     Με τον τρόπο αυτό θα αποκατασταθεί  τόσο η εύρυθμη λειτουργία του ΧΥΤΑ, όσο και το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Η  τοπική κοινωνία, η οποία επιβαρύνεται με τη φιλοξενία του ΧΥΤΑ, απαιτεί να τηρηθούν οι δεσμεύσεις του Δήμου που διαχρονικά σεβάστηκαν όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, ως ελάχιστη αναγνώριση για τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος.

     Το ΕΚΝΔ αποτελεί το σπίτι κάθε εργαζόμενου και άνεργου και δεν θα ανεχθεί να απειλούνται οι εργαζόμενοι που προστρέχουν σ’αυτό για οποιαδήποτε συμβουλή ή στήριξη.

Το ΕΚΝΔ θα συνεχίσει να  στηρίζει όλους και να παρεμβαίνει σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και τους ανέργους, προκειμένου να διασφαλίσει τα δικαιώματά τους. Για τους δύο εργαζόμενους στο ΧΥΤΑ θα πάρουμε όλες τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται μέχρι  να δικαιωθούν.



Από το Ε.Κ.Ν.Δ.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου