ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Ομοσπονδία Ε.Β.Ε.Σ.Ν.-Δ. "συνήγορος" στα "μπαστούνια" του Δ.Λ.Τ.Ν.


Συνήγορος του νομικού και Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου "αυτοανακηρύχθηκε" με Ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων  Ναυπακτίας & Δωρίδας !

Συγκεκριμένα βάλει κατά "πλήθους" καταγγελιών που έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία της πλωτής εξέδρας στο Λιμένα δίχως να κρίνει το δίκαιόν τους!!  Αν έχουν εκδοθεί από τα αρμόδια Υπουργεία Ναυτιλίας και Τουρισμού οι σχετικές Αδειοδοτήσεις!

Η εν λόγω Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:



"Το τελευταίο διάστημα πλήθος καταγγελιών για γραφειοκρατικούς λόγους έχει δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία της πλωτής εξέδρας στο Λιμένα Ναυπάκτου.
Η Ομοσπονδία από τη πρώτη στιγμή είχε αγκαλιάσει τη προσπάθεια αυτή και έχει επανειλημμένα εκφράσει τη σύμφωνη γνώμη για την τοποθέτησή της προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου.
Μικροπολιτικές και μικροσυμφέροντα δε μπορούν πλέον να αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της πόλης μας.



Καταδικάζουμε όλους αυτούς που πίσω από την ανωνυμία καθώς και επωνυμία προσπαθούν με κάθε μέσο να σταθούν εμπόδιο στην ανάπτυξη της πόλης μας." 


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου