ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"Κρούσματα" από Αλβανούς στο... Γρίμποβο



Δύο "απείθαρχα" και "βίαια" κρούσματα με Αλβανό και.. Αλβανοπαίδια, σε βάρος Ναυπακτίων, μας καταγγέλθηκαν ότι σημειώθηκαν στην παραλία Γριμπόβου όπου, όπως γίνεται γενικά στις παραλίες μας, δεν υπάρχει καμία Αστυνόμευση!

Στην πρώτη περίπτωση, Ναυπάκτια ιδιοκτήτρια παραλιακού καταστήματος δέχθηκε "λεκτική" επίθεση - απειλή από Αλβανό οδηγό επειδή τον "παρατήρησε" που "μπήκε παράνομα με ταχύτητα στον παραλιακό δρόμο του Γριμπόβου" που  είναι κλειστός και κυκλοφορούν αμέριμνα παιδάκια"!

Στη δεύτερη περίπτωση, παιδιά Αλβανών, προσπάθησαν να "ξεντύσουν Ελληνόπουλο αγοράκι προφανώς για να του πάρουν τα ρούχα... Στις φωνές του μικρού, έτρεξαν θαμώνες παραλιακού Κέντρου και τα Αλβανάκια ετράπησαν σε φυγή...."!

Μετά τα κρούσματα κλοπών αλλά και την έξαρση "ζητιανιάς" από ντόπιους Ρομά σε θαμώνες και λουόμενους, τώρα έχουμε και κρούσματα από Αλβανούς....

Τελικά οι παραλίες μας, από ποιους Αστυνομεύονται;...   Ποιοι θα προστατεύσουν εμάς τους ίδιους, τα παιδιά μας, τις περιουσίες των συμπολιτών μας και την αξιοπρέπειά μας....

Αργυρώ  Πόντια

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου