ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΚΡΙΜΑ" τα ευρώπουλα για... πανάκριβα στέγαστρα....

"Κρίμα στα λεφτά που "φαγώθηκαν" για στέγαστρα στις Στάσεις των λεωφορείων...   Δεν είναι καθόλου λειτουργικά! Και δεν προφυλάσσουν από τη βροχή και είναι μακριά από τον... σκοπό τους!
Ωστόσο κάποιοι εκεί στον Δήμο τον στόχο τους τον... πέτυχαν!  2.500 ευρώ χαράτσωσαν τον Δήμο για να... "εξυπηρετήσουν" και … εξυπηρετηθούν" οι ίδιοι!
Ήθελα νάξερα…  Εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους... μαντρώσει;
Κυρ'  Τάκη Δήμαρχε...  Να χαίρεσαι τους Συνεργάτες σου"

Οι επιβάτες που περιμένουν στη Στάση το Λεωφορείο "στριμώχνονται"  στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας να γλιτώσουν από τη βροχή....  Σήμερα αυτό!




Και στη Πλατεία Φαρμάκι το Στέγαστρο "έρημο"...  Εκεί το έβαλαν οι "φωστήρες" μας! Και να φανταστείτε ότι ο Δήμος πληρώνει και …  Συμβούλους!...   Ναιιιι….. Πολιτικούς Μηχανικούς.....

Για να θυμόμαστε και μην ξεχνάμε, αυτό το στέγαστρο στοίχισε 2.500 ευρώ, με την ευχή:  "Αχρείαστο νάναι" γιατί δεν... εξυπηρετεί κανέναν!

Και να σκεφτείτε φτιάξανε 10 σύνολο και τα δώσανε με απευθείας Ανάθεση για να συμπληρωθούν τα 25 παρα κάτι χιλιάρικα.... και για να ευλογήσουν τον σύζυγο και παράλληλα τα... γένια τους!

Καλά... Καλά...  Μην … γλύφεστε  !   Δεν είναι απλό... γλυφιτζούρι η … "Ανάθεση"!
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου