ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αντίδραση κ. Δαβανέλλου στην Ανακόινωση της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν-Δ


Ο τέως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων κ. Θέμης Δαβανέλλος με δήλωσή του που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρεται στην αυριανή κινητοποίηση και συλλαλητήριο στο Κ.Υ. Ναυπάκτου αντιδρώντας ως μέλος του δ.σ. στο περιεχόμενο της σχετικής Ανακοίνωσης που εκδόθηκε από τον Πρόεδρο  και την οποία φιλοξενούμε σε άλλη σελίδα.

Ο κ. Δαβανέλλος αναφέρει ακριβώς:

"Σήμερα βγήκε μια ανακοίνωση από την ομοσπονδία επαγγελματικών βιοτεχνικών και εμπορικών σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, η οποία αναφέρεται στην αυριανή κινητοποίηση και στο συλλαλητήριο για το κέντρο υγείας Ναυπάκτου. 

Ως μέλος του ΔΣ οφείλω να ενημερώσω όλα τα μέλη της ομοσπονδίας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήρθε στο ΔΣ γραμμένη εκ των προτέρων, ζητήθηκε από εμένα αλλά και από άλλα μέλη του ΔΣ και απο τον αντιπρόεδρο του ΔΣ να τροποποιηθεί το περιεχόμενο της, ο πρόεδρος κ. Σούζας αρνήθηκε κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να μην ληφθεί καμία απόφαση. Ξαφνικά και προφανώς με δική του πρωτοβουλία, αφού έγινε και εν αγνοία του γραμματέα που "υπογραφεί " διαβάσαμε την ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Θέλω να διαχωρίσω την θέση μου από την ανακοίνωση,να καταδικάσω την πρακτική του νέου προέδρου που εκθέτει δημόσια το ΔΣ και ζητώ κατεπείγουσα σύγκλιση του ΔΣ."
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου