ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΟΜ.ΒΙΟ.ΕΜΠ.ΣΩΜ.Ν/Δ για το Κ.Υ. Ναυπάκτου




Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας (ΟΕΒΕΣΝΔ),  πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με μοναδικό θέμα τα προβλήματα του Κ.Υ. Ναυπάκτου. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα στις 25 Ιουνίου αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Σούζα Ταξιάρχη, αντιπρόεδρο τον κ. Παπαϊωάννου Αποστόλη και  μέλος τον κ. Αλεξανδρή Ιωάννη, συναντήθηκε με την διευθύντρια του Κ.Υ. Ναυπάκτου κ. Περδικάκη Όλγα, με εκπροσώπους των γιατρών και των εργαζομένων. Από τις συναντήσεις αυτές προέκυψε ότι έχουν δρομολογηθεί λύσεις για προβλήματα  που απασχολούν επί σειρά ετών το Κ.Υ. Ναυπάκτου. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα εξής:

·         Διακομιδή ασθενών σε νοσοκομείο που κρίνει ο γιατρός του Κ.Υ. Ναυπάκτου.

·         Αγορά και τοποθέτηση νέου ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος.

·         Αντικατάσταση των πλακιδίων δαπέδου από αμίαντο.

·         Αναβάθμιση των ιατρείων επειγόντων περιστατικών.

Τις ενέργειες αυτές  διαβεβαιώνουν με δημόσιες τοποθετήσεις τους τόσο ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης και οι αντιδήμαρχοι κ.κ.  Σιαμαντάς Γεώργιος και Καρακώστας Κωνσταντίνος, παρουσία του αρμοδίου διοικητή της 6ης Υ.Π. κ. Ζιαμπάρα Μιλτιάδη. Θέλουμε να πιστεύουμε τόσο ο κ. Ζιαμπάρας όσο και η δημοτική αρχή θα είναι συνεπείς σε αυτά που δεσμεύτηκαν δημόσια και θα αποτελέσουν αρωγούς στην πλήρη αναβάθμιση του Κ.Υ. Ναυπάκτου καθώς   και σε σημαντικές παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν  και στο Κ.Υ. Άνω Χώρας. Εδώ οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι είμαστε πραγματικοί γνώστες των προβλημάτων  και των δύο Κ.Υ. και με μπροστάρη τον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Σούζα Ταξιάρχη και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο θέλουμε να είμαστε αυτοί οι οποίοι θα κινήσουμε τα νήματα, έτσι ώστε να δοθούν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα. Εξάλλου, η υγεία μας αφορά όλους. Ελπίζουμε οι δημόσιες  υποσχέσεις των αρμοδίων να μην μείνουν στα χαρτιά.

Η Ομοσπονδία δηλώνει παρούσα σε οποιαδήποτε κινητοποίηση απαιτηθεί στο μέλλον. Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις προκειμένου να δοθούν οι λύσεις που πρέπει.





                               Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                                               Ο γραμματέας

Σούζας Ταξιάρχης                                                                  Αναδιώτης Κων/νος
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου