ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Δήμος Ναυπακτίας διαμαρτύρεται στα ΕΛΤΑ για τα Γραμματόσημα με την... ΓΕΦΥΡΑ






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ εξέδωσε η Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας κατά των ΕΛΤΑ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος επειδή τα "Ελληνικά Ταχυδρομεία" συνδιοργανώνουν με την "ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ" εκδήλωση για την "Παρουσίαση ειδικής σειράς γραμματοσήμων με τίτλο "EUROPA 2018-ΓΕΦΥΡΕΣ"!

Να θυμίσουμε ότι η δημοτική Αρχή Ναυπακτίας βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την "ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ" ζητώντας την αλλαγή της Τιμολογιακής πολιτικής της για τους κατοίκους της περιοχής....

Η σχετική Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία του Δήμου Ναυπακτίας που υπογράφεται από την Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του δ.σ. και τους Αντιδημάρχους (Άγνωστο γιατί)  έχει ως ακολούθως:



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ                             Ναύπακτος    06-06-2018                             

Δ/ΝΣΗ: Ιλ. Τζαβέλλα 37                        

Ναύπακτος τ.κ. 303 00                                 

Τηλ.: 26343 60102                                    

Fax: 26343 60116                                     






                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ



Πριν από μερικές ημέρες απεστάλη στο Δήμο Ναυπακτίας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας πρόσκληση από την Περιφερειακή Διεύθυνση των ΕΛΤΑ Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδος  με την παράκληση να ενημερωθεί ο κ. Δήμαρχος και να προωθηθεί η πρόσκληση σε όλους τους Αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου.

Η πρόσκληση αφορούσε στη συνδιοργάνωση από τα «Ελληνικά Ταχυδρομεία» και την «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» παρουσίασης ειδικής σειράς γραμματοσήμων με τίτλο «EUROPA 2018 – ΓΕΦΥΡΕΣ».

Αν και είναι γνωστό σε όλη την περιοχή ότι ο Δήμος Ναυπακτίας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αγωνίζεται με κάθε δυνατό μέσο για την  αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής της «Γέφυρας Α.Ε.» προς όφελος των δημοτών του,  εν τούτοις προκαλεί κατάπληξη, δυσαρέσκεια και συνάμα αποτελεί μεγάλη ειρωνεία και εμπαιγμό στις προσπάθειες του Δήμου Ναυπακτίας και κατά συνέπεια προσβολή για τους ίδιους τους δημότες το γεγονός ότι μια κρατική οντότητα όπως είναι τα «Ελληνικά Ταχυδρομεία» εκδίδει σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «ΓΕΦΥΡΕΣ» ευλογώντας με τον τρόπο αυτό την αδιάλλακτη στάση της εταιρίας.

Αλήθεια, ποιες «γέφυρες» χτίζονται, όταν η συνδιοργανώτρια της πιο πάνω δράσης «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.»  εκμεταλλεύεται τη μονοπωλιακή της θέση σε βάρος των συμφερόντων των χρηστών της και άρα σε βάρος της κοινωνίας;

Έτσι υλοποιείται η δήθεν «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» ή απλά περισσεύει η υποκρισία;

Ως Δήμος Ναυπακτίας και επειδή λέμε «ΝΑΙ στις γέφυρες που ενώνουν» εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και καλούμε κάθε υπεύθυνο και αρμόδιο να άρει την πιο πάνω προσβολή ακυρώνοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση.



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ



ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

1.ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2. ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

3. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

4. ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

5. ΣΥΨΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

6. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου