ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΩΡΑ : Καπνοί και δυσοσμία απο τα σκουπίδια στο λιμάνι ΦΩΤΟ VIDEO


Καπνοί και έντονη δυσοσμία αναδύονται αυτή τη στιγμή από κάδο ή κάδους σκουπιδιών στο λιμάνι..

Οι κάδοι βρίσκονται στο κάτω μέρος της Πλατείας στο σημείο που σταθμεύουν τα Τουριστικά λεωφορεία και οπωσδήποτε έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα μαζί με δυσμενή για την πόλη σχόλια...

Αυτό το πρόβλημα των υπαίθριων και αντιτουριστικών κάδων σκουπιδιών που κατ'  επανάληψη το έχουμε επισημάνει, δεν φαίνεται η δημοτική αρχή Ναυπακτίας να έχει την πρόθεση να το "αγγίξει"!

Τη στιγμή που ο Δήμος σπαταλά(;)  δεκάδες χιλιάδες ευρώ  σε υπερκοστολογημένα έργα που δίνονται "με απευθείας αναθέσεις" στους ίδιους(!!) εργολήπτες, αλλά δεν αποφασίζει να προβεί στην κατασκευή υπόγειων κάδων ώστε να αποφεύγονται  παρόμοιες καταστάσεις  δυσφήμισης της Ναυπάκτου, είναι "επιλήψιμο" και εκ του "πονηρού" πάσα αναφορά σε "Εκθέσεις" Τουριστικές και την κυκλοφορία Video Τουριστικής Διαφήμισης! 

Με αυτά τα χρήματα που δίνονται σε έργα με "ύποπτο" κόστος (Σκέπαστρα στάσεων- Σκέπαστρο παλαιού λεωφορείου - Παιδικές χαρές  κλπ) θα είχαν φτιάξει υπόγειους  όχι μόνο τους κάδους στο λιμάνι αλλά όλους τους κάδους του Δήμου....

Θα υπήρχε καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας;
Θα χρειάζονταν τα Video που τα βλέπουν στο διαδίκτυο το πολύ πολύ 700-800 άτομα;


Μετά από κλήση καταστηματαρχών της περιοχής λιμένος επενέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής....

Ακολουθεί Φωτο ρεπορτάζ









  
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου