ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ: Οχιά σκόρπισε τρόμο σε.... νηπιαγωγείο!

Φίδι και συγκεκριμένα οχιά σκόρπισε τον τρόμο σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο, το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2024, όταν εντοπίστηκε από εκπαιδευτικό μπροστά από την εξώπορτα σχολικής αίθουσας.

Όπως αναφέρθηκε από γονείς στη «Συνείδηση», το φίδι έμοιαζε εξ αρχής περισσότερο με οχιά και το αντίκρισαν έντρομοι εκτός από τη νηπιαγωγό, οι γονείς με τα παιδιά τους που προσέρχονταν στη σχολική μονάδα νωρίς το πρωί.

Γονέας εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί στην περίπτωση που το φίδι δεν γινόταν έγκαιρα αντιληπτό και έμπαινε στο εσωτερικό του κτηρίου.

Η «Συνείδηση» απευθύνθηκε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη ο οποίος όπως ανέφερε ότι είχε ήδη ενημερωθεί για το θέμα από τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας.

Και ο ίδιος πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για οχιά και όπως τόνισε για το θέμα θα ενημερωθεί η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας προκειμένου να υποδείξει στο δήμο ποια είναι τα ενδεδειγμένα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση.

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου