ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κοινή πρωτοβουλία για την βελτίωση της οδικής σύνδεσης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας


 Οι Περιφερειάρχες Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός και Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία για την προώθηση της αναβάθμισης του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ένα έργο μεγάλης σημασίας τόσο για την βελτίωση της οδικής ασφαλείας όσο και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνάντηση τους, συζητήθηκαν τα βασικά σημεία του έργου, ενώ προγραμματίζεται και συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό για τον καθορισμό των απαραίτητων ενεργειών.

Τονίζουν ότι η  σημασία του έργου για την οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής είναι αναμφισβήτητη. «Απαραίτητη επίσης είναι η βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε έναν δρόμο με υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο» όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Φαρμάκης: «Θέσαμε τις βάσεις για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν»

Με αφορμή την συνάντηση αυτή, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης δήλωσε: «Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η ολοκλήρωση του δυτικού οδικού άξονα περιλαμβάνει απαραίτητα και το τμήμα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, που θα συνδέσει την Ηλεία με τη Μεσσηνία.

Αυτός ο αδιαπραγμάτευτος στόχος αποτελεί κοινή πεποίθηση που μοιραζόμαστε με τον φίλο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, με τον οποίο συναντηθήκαμε και θέσαμε τις βάσεις για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε το συγκεκριμένο έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Εντείνουμε τη συνεργασία και τις προσπάθειες για ένα έργο που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια και θα προσφέρει νέους «δρόμους» ανάπτυξης σε όλη τη δυτική Πελοπόννησο».

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου