ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής


 Δεν έχουν τέλος οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να ξεκίνησε τη συνεδρίαση λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακυλάει στις δημοσκοπήσεις, ενώ συνεχίζονται οι εσωτερικές διενέξεις

Στη σημερινή συνεδρίαση, η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να εγκρίνει την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας για τον οδικό χάρτη προς το Συνέδριο, τις υποψηφιότητες για την προεδρία και τις εκλογές.

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγήθηκε να μην υπάρξουν αλλαγές στις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών, ενώ τα κριτήρια για τους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος παραμένουν ως έχουν.

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής θα μπορεί να υπογράψει για πάνω από έναν υποψήφιο ενώ θα απαιτηθούν συνολικά 30 υπογραφές μελών της ΚΕ ή βουλευτών.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υπήρξε ψηφοφορία για την πρόταση του Παύλου Πολάκη για επίσπευση των διαδικασιών.

Άλλη μια δύσκολη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποφασίζεται μέχρι πότε θα μπορεί κάποιος να καταθέσει υποψηφιότητα

Η ΚΕ θα κληθεί να αποφασίσει για την τελική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων. Σε περίπτωση που απαιτηθεί ψηφοφορία θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες της τελευταίας συνεδρίασης του οργάνου, κατά την οποία κηρύχθηκε έκπτωτος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Γραμματεία κατά την προηγούμενη συνεδρίασή της εισηγήθηκε οι εκλογές να διεξαχθούν στις 24 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικές την 1η Δεκεμβρίου κάτι που δεν άλλαξε και στην τελευταία συνεδρίασή της στις 19 Σεπτεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες

Από τη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης.

Όλγα Γεροβασίλη και Σωκράτης Φάμελλος.

Η Ράνια Σβίγκου.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η Θεοδώρα Τζάκρη.

Νίκος Παππάς και Όλγα Γεροβασίλη.

Στη σκιά της κακής εικόνας των τελευταίων δημοσκοπήσεων και του καβγά Τζάκρη – Ραγκούση

Η συνεδρίαση της ΚΕ διεξάγεται μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει χάσει τη δεύτερη θέση, να καταγράφει μονοψήφια ποσοστά και να βρίσκεται τέταρτος ή πέμπτος.

Επίσης, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της συνεδρίασης υπήρξε νέο επεισόδιο στην κόντρα των Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Ραγκούση.

Την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση σε βάρος του κ. Ραγκούση, γνωστοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA.

«Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη», ήταν η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση.

Ειδήσεις Σήμερα:
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου