ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

 

Τους Ναυπάκτιους πρωταθλητές Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευάγγελο Μακρυγιάννη τίμησε η διοίκηση του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου σε μια συγκινητική εκδήλωση.

IMG_7738.jpg

IMG_7744.jpg

Advertisement

Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην Υπουργός Γιάννης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, Αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Δωρίδας Δημήτρης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Χρήστος Παΐσιος, εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων και πολύς κόσμος.

Παράλληλα βραβεύτηκε και η Σοφία Μαλκογιώργου που μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη αποτελούν το δίδυμο της συγχρονισμένης κολύμβησης με τις πολλές διακρίσεις.

Πριν την έναρξη της τελετής οι τρεις αθλητές φύτεψαν συμβολικά από ένα δέντρο στον προαύλιο χώρο του κλειστού γηπέδου όπου έγινε η εκδήλωση.

Οι αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από τους παραβρισκόμενους και συγκινημένοι παρακολούθησαν μαζί με όλους αποσπάσματα από τις διακρίσεις τους και τις καλύτερες στιγμές τους.

IMG_7643.jpg

IMG_7706.jpg

IMG_7705.jpg


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου