ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΑΦΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ...ΞΙΝΟΓΑΛΟΥ


 Με μια όμορφη θεματική εκδήλωση ο Σύλλογος Δάφνης "Η ΠΡΌΟΔΟΣ" χθές 15/09/2024, αποχαιρέτησε το καλοκαίρι και έδωσε την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά στο Ρέμα (Κεφαλόβρυσο), να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις, να χορέψουν και βέβαια να λάβουν μέρος στην αναβίωση της ποιμενικης μεθόδου παρασκευής βουτύρου και ξινόγαλου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αν και δε μετρήσαμε τα χτυπήματα,που η παράδοση τα θέλει 999 για να γίνει ο πολυπόθητος διαχωρισμός, ωστόσο, η προσπάθεια δικαιώθηκε με μια ικανοποιητική ποσότητα πληθωρικά γευστικού βουτύρου.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους που με την παρουσία τους δικαιώνουν τις προσπάθειές μας να κρατήσουμε ζωντανή την παράδοση, όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίησή της και επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία της την εντεταλμένη Σύμβουλο του Δήμου Ναυπακτίας κ. Μαρίνα Ρίσβα που με τα θερμά της λόγια μας ενεθάρρυνε να συνεχίσουμε και υποσχέθηκε να στέκεται πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και σφυρηλατούν τους κοινωνικούς δεσμούς.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Θεοφάνης Καλπακιώρης
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και χυτήριο
 
Μπορεί να είναι εικόνα ψωμί σικάλεως
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου