ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για δυσοσμία και ρύπανση της θάλασσας στην Ψανή.... Δυσκίνητες οι γυναικοκρατούμενες υπηρεσίες Λιμενικού - ΔΕΥΑΝ

Η δισοσμία και η βρωμιά της θάλασσας στην Ψανή, αναστάτωσαν τους λουόμενους αρκετοί των οποίων απευθύνθηκαν κατ'  επανάληψη τηλεφωνικά στην Λιμενική αρχή Ναυπάκτου η οποία κατ'  αρχάς δήλωσε... "άγνοια"  και αργότερα η ιδία κα Προισταμένη δήλωσε με .. έμφαση ότι "Ειδοποιήθηκε  η.... ΔΕΥΑΝ"!

Ήταν 2 η ώρα το μεσημέρι όταν οι λουόμενοι στην  θάλασσα της τουριστικής περιοχής Ψανή στηΝαύπακτο, αναγκάστηκαν να διακόψουν το μπάνιο και την ηρεμία τους λόγω κάποιας ρύπανσης που συνοδευόταν απο δυσοσμία βόθρου...

Κανείς δεν ήξερε τι συμβαίνει, ακόμα και ο "Ναυαγοσώστης"!

Πρώτη ενέργεια των διαμαρτυρόμενων ήτανν να απευθυνθούν στο Λιμεναρχείο το οποίο όπως είναι φυσικό, δεν γνώριζε.... τίποτα μιας και η δυσοσμία δεν έφτανε μέχρι τα... Γραφεία του....

Σε επόμενη "τηλεφωνική ενόχληση" διαμαρτυρόμενης, η ίδια η κα Προισταμένη του Λιμεναρχείου, "διαβεβαίωσε" ότι.... "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ την ΔΕΥΑΝ" για να επιληφθεί του... γεγονότος! 

Πάγια συνήθεια του τοπικού Λιμενικού Σταθμού, αν θεωρήσουμε ότι η παρουσία του στη Ναύπακτο περιορίζεται μόνο σε "ενημερωτικές διαμεσολαβητικές ενέργειες" με μεταβίβαση ευθυνών πέραν της δημοτικής....  Τροχονομίας!

Από την άλλη πλευρά, όπως μας καταγγέλεται, η ΔΕΥΑΝ κατά την πάγια τακτική της, δεν έκανε αισθητή την παρουσία της με αποτέλεσμα η όλη κατάσταση να δυσφημίζει την μία από τις δύο πολυσύχναστες παραλίες της Ναυπάκτου.... 

Θα περιμένουμε μια υπεύθυνη δήλωση της καθ' ύλην αρμόδιας δημοτικής αρχής που καθημερινά βομβαρδίζει τους πολίτες με ανεπιτυχείς... αόρατες επιτυχίες της (βλέπετε Ρομά, πλατάνια, οδικό δίκτυο, εκδηλώσεις κλπ)

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά ντροπή που εν μέσω καλοκαιρινής σεζόν ,οι λουόμενοι να μην έχουν μια έγκυρη και άμεση ενημέρωση από τις Αρχές ! Ευτυχώς φροντίζετε να γίνει γνωστό το θέμα ,ακόμη και στις Αρχές που από ότι φάινεται, δεν γνωρίζουν τις ευθύνες τους στα θέματα δημόσιας υγειας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή