ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καιρός: Έρχεται «καυτό» διήμερο


 Κι εκεί που πήραμε μια… μικρή ανάσα, η θερμοκρασία αναμένεται να πάρει και πάλι την ανηφόρα τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να χτυπάει και πάλι 40άρια!

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο έμπειρος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, έως τις 13 Αυγούστου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις μέσες μέγιστες τιμές από 35 μέχρι 37 βαθμούς Κελσίου, με τον υδράργυρο να «αγγίζει» ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου στις πεδινές περιοχές, ενώ στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 30 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε ότι αφορά την έντασή των ανέμων θα φτάσει τα 6 με 7 μποφόρ αρχικά στο ανατολικό και βαθμιαία σε όλο το Αιγαίο, επηρεάζοντας και τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να φτάσουν και τα 8 μποφόρ.

Παράλληλα θα συνεχιστεί η αστάθεια, με πολύ τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες

Ο καιρός την Παρασκευή (9/8)

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα βορειοδυτικά πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός το Σάββατο (10/8)

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου