ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Διανομή γάλακτος στους ... Ρομά (Το είδαμε κι αυτό)

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση διανομής γάλακτος για βρέφη και παιδιά, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024, σε καταυλισμούς Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, παρουσία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.Μαρίνας Ρισβά Πατακοπούλου.

Η κ.Ρισβά Πατακοπούλου σημείωσε με δήλωσή της ότι «βασικό μέλημά μας είναι να στεκόμαστε με συνέπεια δίπλα στον κάθε συνδημότη μας που έχει ανάγκη, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς».  Ενώ, ευχαρίστησε με την ευκαιρία την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Co2gether και την Τράπεζα Τροφίμων Δυτικής Ελλάδας, τόσο για την προμήθεια των 100 τεμαχίων σκόνης γάλακτος, όσο και για την εν γένει σημαντική, και αποτελεσματική στην πράξη, συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.







Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου