ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φόρεσε «ερυθρόλευκα» και η Ναύπακτος


 Το ταξίδι για τις Ευρω-Κούπες του Ολυμπιακού συνεχίζεται και σειρά αυτή τη φορά είχε η Ναύπακτος, αφού λόγω των πυρκαγιών η στάση στην Πάτρα αναβλήθηκε για αργότερα.

Τα τρόπαια του Conference και του Youth League βρίσκονται στην Παραλία Ψανή, όπου και έτυχαν φανταστικής υποδοχής. Για ακόμη μία φορά η κούπα συνοδεύτηκε με πομπή γεμάτη από αυτοκίνητα και μηχανάκια, μέχρι το σημείο όπου θα μπορούσε να τις δει ο κόσμος.

Δυναμικό το παρών από τον κόσμο το Ολυμπιακού, που έντυσε στα χρώματα της ομάδας όχι μόνο το σημείο, αλλά και ολόκληρη την πόλη, με κασκόλ, σημαίες και καπνογόνα. Η «τρέλα» για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού ήταν τόσο μεγάλη, που κόσμος ανέβηκε ακόμα και σε ταράτσες, «κλέβοντας» την παράσταση.

Πλέον, το tour των δύο βαρύτιμων τροπαίων στην ελληνική «στεριά» ξεκίνησε και επίσημα, με επόμενες στάσεις το Μεσολόγγι (12/7, Λιμάνι/Πλευρά Γηπέδων, 18.30), τη Λευκάδα (13/7, Νεο Πάρκο/Ξύλινη Γέφυρα, 18.30) και τα Ιωάννινα (14/7, Πλατεία Μαβίλη/Δίπλα στην Λίμνη, 18.30).

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου