ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας


 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για αρπαγή και ληστεία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ρουπάκι Ηλείας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαϊας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε συνεργασία με συνεργό του μετέφερανέναν αλλοδαπό άνδρα, σε άγνωστη τοποθεσία και αφού τον κατακράτησαν παρά τη θέλησή του, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και υπό την επήρεια μέθης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας τα ναρκωτικά και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγγχο που του διενεργήθηκε κατόπιν, αξιοποίησης πληροφοριών, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν  τρία γραμμάρια κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μίγμα καπνού – κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του κατηγορούμενου ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου