ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αιτωλ/νία: Αστυνομική έφοδος σε οικίες... Ρομά – Βρέθηκαν μολότοφ


 Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 1/6 στο Παναιτώλιο, έπειτα από το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε προχθές, με θύμα 52χρονο επαγγελματία.

Ο επαγγελματίας δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι παρέα Ρομά, που χρησιμοποίησε γκλοπ.

Ο 52χρονος, αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ενώ ακολούθησαν αναζητήσεις για την ανεύρεση των δραστών, που έχουν μηνυθεί από το θύμα. Σημειώνεται ότι σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων αυτών πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα έφοδος στις οικίες των εμπλεκόμενων προσώπων καθώς και συγγενών τους. Στον αύλειο χώρο του ενός εντοπίστηκαν επτά βόμβες μολότοφ, οι οποίες κατασχέθηκαν ενώ μάλιστα συνελήφθη και η σύζυγος του ενός εκ των τριών που αναζητούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι τρεις φερόμενοι δράστες διαφεύγουν προς ώρας της σύλληψης, την στιγμή που η αυξανόμενη παραβατικότητα των Ρομά προβληματίζει εντονότατα την τοπική κοινωνία.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου