ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Ναυπακτίας κ.Νίκου Ραυτόπουλου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

“Σε όλους εσάς, στα παιδιά της Ναυπακτίας, στις νέες και τους νέους μας, που δίνετε τον σημαντικό αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε το στόχο σας και να γίνεται ακαδημαϊκοί πολίτες.

 Ξέρω, η προετοιμασία ήταν δύσκολη, αλλά σας έκανε πιο δυνατούς. Από αύριο όμως, ως ενεργοί πολίτες θα πρέπει να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις και να πορευτείτε στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Είναι η πρώτη από τις πολλές μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στην ζωή σας.

Θέλω να σας υπενθυμίσω ό,τι η επιτυχία στις Πανελλήνιες είναι σημαντική δεν είναι όμως ο μοναδικός δρόμος για να επιτύχετε στην ζωή σας

 Είμαι βέβαιος ότι, στο μέλλον θα λειτουργήσετε βασισμένοι στις αξίες και τα ιδανικά που πήρατε από την οικογένειά σας, το σχολείο σας και την κοινωνία.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί και καθοδηγητές σε αυτήν την προσπάθεια και να εκφράσω την συμπαράστασή μου στις οικογένειες των υποψηφίων οι οποίες με πολύ κόπο και θυσίες έφθασαν έως εδώ.  

 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα από την καρδιά μου!

 

Νίκος Ραυτόπουλος

Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ.Ναυπακτίας»

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου