ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πατέρας αγοράζει κατά λάθος ερωτικές φωτογραφίες της ίδιας του της.... κόρης


 Αφού αγόρασε πορνογραφικές εικόνες και συνομιλούσε για μήνες με μια 23χρονη, ένας άνδρας στη Νορβηγία είχε μια απογοητευτική διαπίστωση. Μόνο ένας σεξοθεραπευτής μπορούσε να βοηθήσει – και τώρα αναφέρει την υπόθεση.

Υπάρχουν πάντα περίεργες ιστορίες που προκύπτουν από την πλατφόρμα «OnlyFans».

Η αναζήτηση ενός άνδρα από τη Νορβηγία στον ερωτικό ιστότοπο έχει ξεφύγει.

Εξάλλου, όποιος αναζητά πορνό ή άλλο ερωτικό υλικό στο διαδίκτυο, μάλλον θα θέλει να αποφύγει να πέσει πάνω σε αποκαλυπτικές εικόνες μελών της οικογένειας. Και αυτό ακριβώς συνέβη στον άνδρα.

Όπως ανέφερε αρχικά η εφημερίδα Bild, ο άνδρας συνομιλούσε με μια 23χρονη γυναίκα στην πλατφόρμα εδώ και αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνη του έστελνε επίσης τακτικά πορνογραφικές φωτογραφίες – έναντι αμοιβής, φυσικά, όπως συνηθίζεται στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες δεν έδειχναν πάντα το πρόσωπό της. Ο Νορβηγός δεν άκουσε ποτέ ούτε τη φωνή της.

Σύμφωνα με το «t-online», το ατύχημα ήρθε στο φως μόνο όταν ο άνδρας ταξίδευε με μια ομάδα φίλων στους οποίους εκμυστηρεύτηκε τις πορνογραφικές του προτιμήσεις.

Ένας φίλος του άνδρα του είπε ότι συνομιλούσε με το ίδιο άτομο στο «OnlyFans» και ήξερε πού ζούσαν – γεγονός που έκανε τον άνδρα να υποψιαστεί. Ξεκίνησε τη δική του έρευνα και διαπίστωσε με τρόμο ότι η 23χρονη ήταν η ίδια του η κόρη, από την οποία αγόραζε τις πορνογραφικές εικόνες εδώ και εβδομάδες.

Ο πατέρας ζήτησε βοήθεια από έναν θεραπευτή

Ο σοκαρισμένος πατέρας απευθύνθηκε τελικά στην σεξοθεραπευτή Tone Haldorsen.

Δήλωσε στη νορβηγική εφημερίδα «Dagbladet»: «Ήρθε σε μένα επειδή ήταν τόσο αναστατωμένος που είχε σκέψεις αυτοκτονίας. Δεν μπορούσε πλέον να κοιτάξει την κόρη του. Τον αρρώσταινε σωματικά το γεγονός ότι η ίδια του η κόρη είχε τροφοδοτήσει τις φαντασιώσεις του».

Η θεραπευτής είχε αναφέρει την υπόθεση με την άδεια όλων των εμπλεκομένων.

Μετά τη συζήτηση, συμβούλεψε τον πατέρα να μιλήσει και στην κόρη του, εξηγεί η Bild. «Το βρήκε αηδιαστικό. Άρχισε να σκέφτεται πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι ανώνυμος στο OnlyFans.

Αυτό είναι βέβαια ένα ιδιαίτερα σοκαριστικό παράδειγμα, αλλά όλοι οι θεραπευτές γνωρίζουν παρόμοιες περιπτώσεις.

Κάποιοι συναντούν θείους ή θείες ανώνυμα, κάποιοι συναντούν τον παππού τους. Θα πρέπει να το γνωρίζετε αυτό πριν μπείτε ανώνυμα σε αυτόν τον χώρο”, εξήγησε η Haldorsen.

GRland.info 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου