ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Ε.Γ. της ΑΔΕΔΥ Αιτωλ/νίας στο δήμαρχο Ναυπακτίας

 

Συνάντηση πραγματοποίησαν στις 27/5/2024 μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Αιτ/νίας με το δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γκίζα Βασίλη.

Από την πλευρά της ΕΓ παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Νταουσάνη Βασιλική, η γραμματέας Μαλάτου Σόφη και τα μέλη Κιρκινέζος Μπάμπης, Τσούκας Βαγγέλης και Πανταζής Θάνος.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και αναπτύχθηκαν θέματα όπως η μη επαρκή χρηματοδότηση των δήμων από την κυβέρνηση και η διεκδίκηση αύξησης των πόρων, η έλλειψη προσωπικού και η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου (πολεοδομία, τεχνική υπηρεσία, οικονομική υπηρεσία, ανταποδοτικές υπηρεσίες κλπ) ο κίνδυνος των ιδιωτικοποιήσεων υπηρεσιών των δήμων, η κατάργηση των σχολικών επιτροπών και πως θα γίνεται από εδώ και στο εξής η κατανομή των πόρων στα σχολεία του δήμου, η ασφάλεια των σχολικών κτιρίων για την φοίτηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για τον καθαρισμό των σχολείων και τρόποι για το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ο εκφοβισμός και η βία στα σχολεία.  

Το Νομαρχιακό Τμήμα έχει ως στόχο να συναντηθεί με δημάρχους του Νομού έτσι ώστε να τεθούν θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

 


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ ΒΑΣΩ                                                       ΜΑΛΑΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΑ                                             


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου