ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παραλιακός Παλαιοπαναγιάς: Ο "ευρωφαγάνας" δρόμος του Δήμου Ναυπακτίας (φωτο)

 


Παραλιακός δρόμος Παλαιοπαναγιάς, ο επωνομαζόμενος (λείαν επιτυχώς)  "Μακεδονομάχων" αν και περισσότερο θα ταίριαζε η οδονυμία... "Ρουμελιωτομάχων" ή... "αυτοκινητομάχων'!

Τέλος πάντων, αυτό είναι το λιγότερο, μιας και μερικοί Αναγνώστες μας δεν έχουν διαβεί αυτόν τον δρόμο (οι τυχεροί) και θα θεωρήσουν τα λεγόμενά μας ώς... μαύρο χιούμορ!

Και μακάρι να ήταν έτσι για όλους αλλά....

Δυστυχώς οι φωτογραφίς είναι αδιάψευστες ....

Είναι η πολλοστή φορά που ασχολούμαστε με αυτόν τον. άκρως εξυπηρετικό δρόμο που ΑΝ ο Δήμος, η Περιφέρεια ή το Ελληνικό κράτος φρόντιζαν για μια μόνιμη καλή κατασκευή του... Όμως....

Ο Δήμος Ναυπακτίας, περιορίζεται κατα καιρούς σε "αμελέτητη" μικροεπισκευή του, που η καταστροφή του είναι "παιχνιδάκι" για τα καιρικά φαινόμενα και τον νοτιά της θάλασσας!

"Λίγο τσιμέντο... Λίγο χώμα και... Πολλά ευρώπουλα"  που όλα χάνονται "μετ'  ολίγου" για να ξαναζεσταθούν οι τσέπες "οι... αχόρταγες"!

Θαυμάστε φωτογραφικά τα τελευταία ΕΡΓΑ πως φαντάζουν (χανχάζουν) σήμερα και όποιος έχει το θάρρος ας τον... διασχίσει οδηγόντας το αυτοκίνητό του...

Α.. Ναι... Και μην ελπίζει πως αν πάθει κάποια ζημιά θα αποζημειωθεί; 

Να θυμάται αυτό που λέγανε οι παλαιοί:

"Δεν περισσεύει απο τον Μούργο να φάει και ο... τραχίλης"

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 


















Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Δυστυχώς υπάρχει πλήρη εγκατάλειψη του δρόμου κανένα ενδιαφέρον κάπου κάπου μπαλώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή