ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ : Χτύπησε με τούβλο τη σύζυγό του στο κεφάλι ΝΕΟΤΕΡΑ


 Κάθε 45 λεπτά η αστυνομία δέχεται μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Ο αριθμός των περιστατικών είναι σοκαριστικός και εξαίρεση δεν αποτελεί η Αιτωλοακαρνανία με συμβάντα να καταγράφονται σε καθημερινή βάση.

Σοβαρό υπήρξε μάλιστα σημερινό που φέρεται να διαδραματίστηκε τις απογευματινές ώρες σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού του οποίου το Αστυνομικό Τμήμα ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση.

51χρονος φέρεται-κατά τη διάρκεια καυγά- να τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη σύζυγο του η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ υποβλήθηκε σε αξονική στο νοσοκομείο Αγρινίου.Ευτυχώς δεν φέρει σοβαρό τραύμα.

Η ίδια αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού αλλά δεν εντόπισαν τον άνδρα.

Αναζητείται πλέον ενόσω σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.


ΝΕΟΤΕΡΑ

Εξελίξεις υπάρχουν στο νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής σημειώθηκε που σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στη Σταμνά Μεσολογγίου.

Ο 51χρονος δράστης που τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη γυναίκα του εντοπίστηκε και συνελήφθη πριν από λίγο, από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αιτωλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η γυναίκα έντρομη κάλεσε την Αστυνομία και άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ κλήθηκαν στις έρευνες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα. Το πρωί της Τρίτης (έως τότε θα κρατείται), θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Για την αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα νωρίτερα, ενημερώθηκε από πρώτο χέρι, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος, Ανδρέας Τσαπικούνης, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή σημειώθηκαν άλλα δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή του Αιτωλικού, με την ΕΛ.ΑΣ να προχωρά σε δύο συλλήψεις ανδρών.

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου