ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : Porca Miseria με.... "Παιδο-Πειρατές" και.... Κανόνια - Ζήτωσαν οι...Εμπνευστές

 


Πάει και αυτή η Αποκριά για τη Ναύπακτο ...

Δεν ξέρω αν πρέπει να πούμε και του χρόνου μόνο με υγεία ή και με επανάληψη της εκδήλωσης(;) στη θέση του "Επαχτίτικου Καρναβαλιού"..  Όμως...

Άλλοι ευχαριστήθηκαν (προπαντώς τα μωρά) και άλλοι.. προβληματήστικαν αφενός μεν με την Miseria που εκδηλώθηκε στην εκδήλωση που έγινε για να λέμε ότι... "κάτι κάναμε" και αφετέρου με την "ανατροπή" της πλούσιας ιστορίας του τόπου όπως τουλάχιστον την ξέραμε... Και πάρα πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν....

"Τα κανόνια που κοσμούν τον Έπαχτο... Δεν είναι από τους προγόνους  Ήρωες πολεμιστές μας αλλά....  από κάποιους πειρατές!

Μάλιστα συμπολίτες μας άρχισαν να "σιχτιρίζουν" τους Ιστορικούς συγγραφείς και να... "Μακαρίζουν" τους "ευφυείς παντογνώστες" που μας αποκάλυψαν την αλήθεια... Ότι δηλαδή οι πρόγονοί μας ήταν Πειρατές και στην πραγματικότητα εμείς, οι απόγονοί τους, προερχόμαστε από ρωμαλαίους Πειρατές, που λεπτομέρειες ακόμα δεν μας αποκάλυψαν αλλά πιστεύω ότι θα τις μάθουμε σύντομα μια και επικαλέσθηκαν "το τοπικό γίγνεσθαι"!!


Εγώ προσωπικά, παρότι, μετά από αυτή τη δήλωση νοιώθω "αμόρφωτος" και "ανιστόρητος" δεν πιστεύω ότι απόψε παρακολούθησα κάτι το τοπικό....

Εμμένω σε αυτά που ξέρω και θεωρώ ότι η φετινή Αποκριά ήταν μια "κακή παρένθεση μιζέριας" ή κάποιου τρικ εκτροπής των  (ισχυόντων ή μη) κακόβουλων σκέψεων...


Πέραν, όμως όλων, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς που "αγωνίστηκαν" αφενός μεν για την διασκέδαση των παιδιών τους και αφετέρου για να μην φανεί "η Αποκριάτικη γύμνια" της πόλης!
Μπράβο τους και του χρόνου....

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που (αν και αρνητικοί στην αρχή) συμμετείχαν και το...  πάλεψαν για τον ίδιο ως άνω σκοπό!






Εδώ ισχύει η ατάκα του ανεκδότου : "Θέλοντας ο βλάχος... Μη θέλοντας ο ζωγράφος... Φόρα και συ Χριστέ μου ... τσαρούχια"!

Τελειώνοντας, θα περιμένουμε να μας ενημερώσουν οι ενασχολούμενοι με τα Πολιτιστικά  για την .... Πειρατική καταγωγή μας!

Και θα σας την... μεταφέρουμε! 

Αρκετά μείναμε στο... σκοτάδι!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου