ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αμβρακικός Λουτρού: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ η φιλοξενία από τον ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

 

Δεν είναι σύνηθες σε παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων να αντικρίζει κανείς αυτό που αντίκρισε ο Αμβρακικός Λουτρού, ο οποίος φιλοξενήθηκε στη Ναύπακτο από τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ναυπάκτιοι δεν ήταν καθόλου φιλόξενοι, όπως μαρτυρά το τελικό 7-0, απέναντι στην ομάδα με το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας, όμως εκτός γηπέδου πρέπει να σημειωθεί ότι η φιλοξενία της ομάδας της Ναυπάκτου σε αυτήν από το Λουτρό Αμφιλοχίας ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, οι γηπεδούχοι από την αρχή προσέφεραν στους φιλοξενούμενους από φρούτα, μέχρι και πίτσες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί και το καταπληκτικό κλίμα που επικρατούσε μετά το σφύριγμα της λήξης, αφού και ο Ναυπακτιακός Αστέρας χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι με το τέλος του αγώνα αγκαλιάστηκαν με αυτούς του Αμβρακικού που έδειξαν να μη κρατούν καμία κακία για το ευρύ σκορ. Οι παίκτες των δύο ομάδων αναγνώρισαν την προσπάθεια που γίνεται και από τις δύο πλευρές, από δύο ομάδες με πολύ διαφορετικούς στόχους.

Άλλωστε, αυτό σημαίνει αθλητισμός. Η όποια αντιπαλότητα να διαρκεί μόνο κατά τη διάρκεια του ανταγωνισμού, αποκλειστικά και μόνο εντός αγωνιστικού χώρου.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου