ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ από 3-0..... 3-3

 


Ναυπακτιακός Αστέρας και ΑΟ Ρηγανά αναμετρήθηκαν στη Ναύπακτο στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Α ΕΠΣΑ), σε έναν αγώνα με πολλά γκολ, δοκάρια, ένταση και πολύ πάθος, αλλά χωρίς νικητή, αφού το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 2-0 στο Α’ ημίχρονο με δύο γκολ του Κώστα Πιστιόλη από πολύ νωρίς, στο 5ο και 7ο λεπτό της αναμέτρησης!

Ο Ναυπακτιακός ευτύχισε να σκοράρει και τρίτο γκολ στο 57ο λεπτό με τον Γιάννη Καραγιάννη, όμως ο ΑΟ Ρηγανά που είχε και αυτός πολλές ευκαιρίες, δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι!

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τζουλιάνο Μούτσα στο 67ο λεπτό και ο Δήμος Πελεκάνος στο 70ο λεπτό έκανε το 3-2.

Σημειώνεται ότι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές καλές ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό, πραγματική διαφήμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Τελικά, στις καθυστερήσεις, όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι του Α’ γύρου, όταν ο ΑΟ Ρηγανά είχε ισοφαρίσει στην έδρα του σε 2-2, στο 90+3′ αυτή τη φορά, ξανά η ομάδα του Ρηγανά ισοφάρισε, αλλά σε 3-3, με σκόρερ τον Δήμο Πελεκάνο!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΟ Ρηγανά καταλαμβάνει και μαθηματικά πλέον την δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α ΕΠΣΑ, έχοντας 45 βαθμούς, ενώ ο Ναυπακτιακός Αστέρας βρίσκεται στην 3η θέση με 40 βαθμούς.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου