ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου δυσκόλεψε το Δοκίμι

 

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου ήταν μαχητικός και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στον Απόλλωνα Δοκιμίου για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Α ΕΠΣΑ), όμως τελικά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Ειδικότερα, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας κάποιες φάσεις, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι που ήταν αποτελεσματικότεροι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40ο λεπτό με τον Ταμπάκη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας προσπάθησε να ισοφαρίσει και τα κατάφερε με καταπληκτικό γκολ του Καπνιάρη στο 58ο λεπτό για το 1-1.

Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ήταν πιο δραστήριοι, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε ξανά το προβάδισμα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ως αποτέλεσμα, το 1-1 παρέμεινε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τον Ατρόμητο Αντιρρίου να βρίσκεται στην 11η θέση με 12 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Δοκιμίου είναι 3ος, στην ισοβαθμία με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, με 39 βαθμούς.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Αντιρρίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Καραδήμας, Ταμπάκης, Κάκκος, Μιχαλόπουλος, Πετσίνης, Παναγιωτόπουλος, Δημαράς, Ζαχαρόπουλος, Μπούζας, Παπαδόπουλος, Γεωργακόπουλος.

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος): Καψιόχας, Παπούτσης, Αϋφαντόπουλος, Μυλωνάς, Καπνιάρης, Δαλαγιώργος (65′ Ζαρκαδούλας), Τσιλιμίγκρας, Φ. Κορομηλάς (46′ Νούλας), Μακρής (65′ Γεωργιάδης), Αθανασίου (60′ Χ. Κορομηλάς), Μπαρμπαγιάννης.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου