ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν ανώτερος και κέρδισε 0-3 μέσα στο Μεσολόγγι τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο στο Ενωσιακό Γήπεδο, η ομάδα της Ναυπάκτου πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και συνεχίζει δυνατά στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη, με στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Μόλις στο 8′ ο Πέκεζ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ναυπακτιακό, για να κάνει το 0-2 στο 22′ ο Πιστιόλης με εύστοχο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γαβρίνας. Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο 54′ ήταν η σειρά του Γαβρίνα να πλασάρει από κοντά τον Κοκώρη, εκμεταλλευόμενος κάθετη μπαλιά και να σκοράρει για το τελικό 0-3.

Με αυτή τη νίκη ο Ναυπακτιακός έπιασε τον Απόλλωνα Δοκιμίου στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας στους 39 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Μεσολογγίου παρέμεινε στην πέμπτη και στους 31 βαθμούς.

Διαιτητές: Σπ. Καζανάς, Πατρόπουλος, Ντρέλιας.

Αστέρας Μεσολογγίου (Ιωάννης Ντζιβανάκης): Κοκώρης, Παπασπύρος, Σέβα (52′ Μ. Γιαννόπουλος), Γεωργούσης, Τάσσος, Ρουπάκης, Μπελλάλης, Τριώτης (67′ Ζέλιος), Σιαμήτρος Β. (59′ Νασόπουλος), Φράγκος (67′ Κασαβέτης), Γ. Ντελής (59′ Χριστοδουλάτος).

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρξης Ξηνταρόπουλος): Η. Βρουσάι, Ι. Παλιάτσας, Ρήγας, Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Α. Παλιάτσας, Πιστιόλης, Αχ. Καραγιάννης (77′ Γιάτσε), Γαβρίνας (71′ Γεωργακόπουλος), Ι. Καραγιάννης (85′ Γερόπουλος), Ευθυμιόπουλος (77′ Ζέλιος).

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου