ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα διοργάνωσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, όπου φιλοξενήθηκαν τα τμήματα υποδομής του, σε συνεργασία την διοίκηση και τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Μάλιστα τα τμήματα Κ12, Κ14 και Κ17 του Ναυπακτιακού, αγωνίστηκαν με αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΚ και οι νεαροί ποδοσφαιριστές αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

«Μια μοναδική εμπειρία έζησαν οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μας, όπου φιλοξενήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα! Αγωνίστηκαν τα τμήματα Κ12- Κ14 – Κ17!! Την αποστολή της ομάδος συνόδευσαν ο πρόεδρος κ. Κοντοχρήστος, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Τσοπανας κ ο προπονητής του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟY ΑΣΤEΡΑ κ. Ξηνταρόπουλος!!

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση και τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την φιλοξενία κ ιδιαιτέρως τους προπονητές κ. Ορφανίδη Στέλιο, Κωνσταντόπουλο Άγγελο με τους οποίους διοργανώσαμε την επίσκεψή μας!! Συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης, εξέλιξης των ακαδημιών αλλά κ το ενδεχόμενο συνεργασίας!!! Τα παιδιά είναι το μέλλον του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟY ΑΣΤEΡΑ γι’ αυτό και η Διοίκηση προσπαθεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας!!».

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου