ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 Ο Ναυπακτιακός Αστέρας πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, επικράτησε με σκορ 2-0 στο Παπαχαραλάμπειο του Κεραυνού Γαβαλούς και πλησίασε στους τρεις βαθμούς την δεύτερη θέση.

Πίεσε τον αντίπαλο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ναυπάκτου, δημιούργησε φάσεις και έχοντας καλύτερη αγωνιστική παρουσία από τον Κεραυνό, κατάφερε από νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ και η ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου να την βρει προηγούμενη με δύο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 16′ ο Αχιλλέας Καραγιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά και πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 και στο 38′ ο Πιστιόλης, έγινε αποδέκτης της μπάλας στο σημείο του πέναλτι και παρά την πίεση από δύο αντιπάλους, γύρισε και με σουτ την έστειλε στην αριστερή πλευρά της εστίας του Κατερινόπουλου για το 2-0.

Στην επανάληψη συνέχισαν να έχουν την υπεροχή οι γηπεδούχοι, όμως σταδιακά έπεσε κάπως ο ρυθμός, συμβάλλοντας σε αυτό και οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά στοιχεία, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τα αντίπαλα καρέ και έτσι το 2-0 παρέμεινε ως το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι η εστία του Ναυπακτιακού μένει απαραβίαστη, στοιχείο που παίζει τον ρόλο του στην βαθμολογική συγκομιδή.

Διαιτητές: Ασημάκης, Κοκμοτός, Ροκοπάνος.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Ηλ. Βρουσάι, Ι. Παλιάτσας (66′ Ζέλιος), Αχ. Καραγιάννης (76′ Γιάτσε), Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Αθ. Παλιάτσας (84′ Γερρόπουλος), Πιστιόλης, Γερολυμάτος, Γαβρίνας (76′ Γεωργακόπουλος), Ι. Καραγιάννης, Ευθυμιόπουλος (84′ Γκόγκα).

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου