ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ναυπακτιακός - Ατρόμητος: Στο τέλος μίλησε ο.... Πέκεζ


 Ο Ναυπακτιακός Αστέρας επικράτησε 1-0 του πολύ μαχητικού και ανταγωνιστικού Ατρόμητου Αντιρρίου στο τοπικό ντέρμπι, με γκολ του Πέκεζ στο 86ο λεπτό, για την 14η αγωνιστική της Α Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Α ΕΠΣΑ).

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και καλό ρυθμό, και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει, με τον Ναυπακτιακό να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας.

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, αφού παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μαχητικός και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι, αλλά το γκολ του Πέκεζ με καρφωτή κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια με τη μπάλα να σκάει πίσω από τη γραμμή, για να ανοίξει το σκορ στο 86ο λεπτό, επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη.

Σημειώνεται ότι μετά το γκολ των γηπεδούχων, υπήρξε ένταση μεταξύ αξιωματούχου του Ναυπακτιακού Αστέρα, ο οποίος αποβλήθηκε, με ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Αντιρρίου. Με τη λήξη της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη για εξύβριση, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο αξιωματούχος, ο οποίος όμως επίσης συνελήφθη λίγο αργότερα, αφού και ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του (διαβάστε ΕΔΩ).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με αυτή τη νίκη ο Ναυπακτιακός Αστέρας συνέχισε να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 4η θέση με 27 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος Αντιρρίου βρίσκεται στην 8η θέση με 10 βαθμούς.

Συνθέσεις

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Βρουσάι, Ι. Παλιάτσας, Α. Καραγιάννης, Ρήγας (33′ Γαβρίνας), Φωτεινόπουλος, Α. Παλιάτσας, Πιστιόλης, Γερολυμάτος, Γ. Γεωργακόπουλος (62′ Πέκεζ), Ι. Καραγιάννης (90′ Ζέλιος), Ζωιτάκης (46′ Γιάτσε).

Ατρόμητος Αντιρρίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Καραδήμας, Μιχαλόπουλος, Κάκκος, Ράπτης, Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης (62′ Χαραλαμπόπουλος), Ν. Γεωργακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ρουμπάτης, Μπούζας (36′ Δημαράς), Κατσίκας (70′ Ψυχογιός).

Διαιτητές

Διαιτητής: Σπήλιος
Α’ Βοηθός: Ροκοπάνος
Β’ Βοηθός: Μπαξάς


Ο Ναυπακτιακός Αστέρας πήρε σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με σκορ 1-0 για την 14η αγωνιστική της Α ΕΠΣΑ, όμως με τη λήξη της αναμέτρησης υπήρχε και συνέχεια…

Ειδικότερα, ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων κατηγορείται ότι εξύβρισε αξιωματούχο των γηπεδούχων που βρισκόταν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να καταθέσει μήνυση σε βάρος του και ο ποδοσφαιριστής να συλληφθεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ναυπάκτου λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, μετά την επίτευξη του γκολ των γηπεδούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniara.gr, για το συγκεκριμένο περιστατικό αποβλήθηκε ο αξιωματούχος του Ναυπακτιακού Αστέρα, ενώ με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη, μετά από μήνυση του ανθρώπου τον οποίο φέρεται να εξύβρισε.

Νεότερη ενημέρωση: Ο ποδοσφαιριστής μήνυσε με τη σειρά του τον αξιωματούχο του Ναυπακτιακού Αστέρα. Συνελήφθη και αυτός, ενώ μετά την καταγραφή του περιστατικού έχουν αφεθεί ελεύθεροι με προφορική εντολή Εισαγγελέα και θα οριστεί δικάσιμος.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου