ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς: "Ξεχάστε το Καρναβάλι που... ξέρατε"!!!


 "Στόχος για τον δήμο Ναυπακτίας  να γίνει ένα θεματικό καρναβάλι με θέμα την ιστορία της πόλης καθώς έτσι θα προβάλλει τον δικό του χαρακτήρα,χωρίς να προσπαθεί να μιμηθεί άλλα καρναβάλια. Φέτος η θεματική του θα περιστρέφεται γύρω από την Πειρατεία και τον μύθο ενός γνωστού πειρατή της Ναυπάκτου"!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, κατόπιν πληροφοριών, ο Δήμος Ναυπακτίας "σχεδιάζει" να "καταργήσει" το "ΕΠΑΧΤΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ" και στη θέση του να "διοργανώσει" κάτι... διαφορετικό, μελετημένο ή... αμελέτητο σε στιλ... "παραμυθιού" όπως τονίζει και ο Πολιτιστικός  αρμόδιος   Αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Τσουκαλάς χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες!

Φυσικά οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε για κάποιο σοου με ζωντανή μουσική που θα στηθεί (που αλλού;) στην Πλατεία του Λιμανιού!!!

Βέβαια ευχηθήκαμε να βγούμε ψεύτες αλλά....  Υπομονή...

Την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευνα θα μάθουμε τις προθέσεις του Δήμου επί του θέματος αφού έχουν κληθεί για ενημέρωση οι "αρμόδιοι φορείς και Σύλλογοι" που επί χρόνια σήκωναν το βάρος των Πολιτιστικών Καρναβαλιστικών Εκδηλώσεων και τις έφερναν σε πέρας με επιτυχία....

Περισσότερα μετα την... ενημέρωση! 









Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου