ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ. ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ


 Λαμπρός ήταν ο εορτασμός των Θεοφανείων και στη Ναύπακτο, όπου νωρίς το πρωί έγινε η θεία λειτουργία και η δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου και του Ιερού Κλήρου.

Πλήθος πιστών ακολούθησε την πομπή, της οποίας προπορευόταν η Φιλαρμονική του Δήμου, μέχρι το λιμάνι της πόλης, όπου έγινε ο αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Πολλοί νέοι αγόρια και κορίτσια  βούτηξαν στα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον Σταυρό αλλά τυχερός στάθηκε ο 16χρονος Δημήτρης Βουκελάτος ο οποίος βούτηξε για πρώτη φορά φέτος.

Στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων παρόντες ήταν οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης, Θανάσης Παπαθανάσης και Μίλτος Ζαμπάρας,ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Παΐσιος, ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων








ΠΗΓΗ: ΑΙΧΜΗ

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου