ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δήμος Ναυπακτίας: Αποποιήθηκε της εκλογής της ως δημοτική σύμβουλος η Γεωργία Λουκοπούλου


 Αποποιείται την εκλογή της ως δημοτική σύμβουλος Ναυπακτίας η Γεωργία Ντανάση- Λουκοπούλου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του nafpaktosvoice.gr, κάτι το οποίο έκανε και επισήμως η ίδια γνωστό γραπτώς στο δήμο Ναυπακτίας.

Η δεύτερη σε ψήφους στη ΔΕ Ναυπάκτου για την Ενωτική Πρωτοβουλία, κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, δε θα είναι τελικά παρούσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, παρά τις πρόσφατες πληροφορίες που ήθελαν να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις επ’ αυτού, όπως έγραψε στο προηγούμενο τεύχος η εφημερίδα εμπρός Ναυπάκτου.

Μετά τον Τάκη Λουκόπουλου, λοιπόν, που έκανε γνωστές τις προθέσεις του την προηγούμενη εβδομάδα στη συνέλευση της παράταξης, είναι η δεύτερη παραίτηση που έρχεται για την Ενωτική Πρωτοβουλία, ανοίγοντας έτσι ο δρόμος για την είσοδο μετά του Γιώργο Σιαμαντά και του Σπύρου Γουρζή ως δεύτερος επιλαχόν στο δημοτικό συμβούλιο.

Πηγή: nafpaktosvoice.gr

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου