ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Ασθενοφόρο γρήγορα»! Οι δραματικές συνομιλίες στον ασύρματο μετά την καταδίωξη που «κόστισε» τη ζωή του Πατρινού αστυνομικού (ΒΙΝΤΕΟ) -Ταυτοποιήθηκαν δύο 17χρονοι


 Τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα αναζητούν οι αρχές, για την αιματηρή καταδίωξη αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο, που κόστισε τη ζωή του 29χρονου Πατρινού αστυνομικού, Χρήστου Κουρουνιώτη.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο του ΑΝΤ1, ακούγονται οι δραματικές εκκλήσεις των ενστόλων, που καλούσαν σε βοήθεια για τους συναδέλφους τους, αμέσως μετά το δυστύχημα, που προκλήθηκε κατά την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Οι δύο ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ επέβαιναν στη μηχανή που μετά τη σύγκρουση με το περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης το μπροστινό της μέρος στράβωσε. Οι δύο αναβάτες εκτοξεύθηκαν από το δίκυκλο και έπεσαν στο οδόστρωμα. Ο 29χρονος ειδικός φρουρός βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός, 32 ετών, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με πολλαπλά τραύματα σε λεκάνη, άκρα και πλευρά. Έχει χάσει πολύ αίμα, αλλά δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι συνάδελφοι τους αγωνιούν για τη ζωή των αστυνομικών, όπως “μαρτυρά” το ηχητικό ντοκουμέντο:

“Παράκληση ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα… Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο. Να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο”, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο αστυνομικός, στην επικοινωνία του με το Κέντρο Επιχειρήσεων.

 

 

Ταυτοποιήθηκαν δύο 17χρονοι

Ταυτοποιήθηκαν δύο 17χρονοι που φέρονται να ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που καταδίωκαν οι αστυνομικοί, με αποτέλεσμα ένας 29χρονος αστυνομικός να χάσει τη ζωή του και ένας να τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/12) στην Εθνική Οδό στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Τα δύο άτομα αναζητούνται ενώ συμπληρωματικά ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 20χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε στα σήματα των αστυνομικών για πρόκληση τροχαίου, ενώ ήδη κατηγορείται για κλοπή.

Το χρονικό της καταδίωξης

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε αφού το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12).

Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα διέφυγε και το δεύτερο ακολούθησε.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστούν και να ακινητοποιηθούν οι δράστες. Στο ύψος του Ασπρόπυργου, το «ύποπτο» όχημα πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να προσκρούσει πάνω του.

Αποτέλεσμα ο θάνατος του 29χρονου αστυνομικού και ο τραυματισμός του συναδέλφου του

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου